Let op: Met ingang van 1 mei 2017 worden alle werkzaamheden van SoloICT voortgezet vanuit Cobytes B.V. Meer info.

Installatie

Het implementeren van nieuwe technologie├źn vereist kennis, zorg en aandacht. Het ontbreken van de nodige expertise, een nonchalante aanpak, een verkeerde planning; zaken die een bedrijf niet kan gebruiken. Zeker wanneer het gaat om het opzetten of uitbreiden van een netwerk, het toevoegen van een randapparaat of het implementeren van nieuwe software. Wij werken secuur, hebben de broodnodige expertise in huis en houden ons altijd aan gemaakte afspraken.

Nieuwe infrastructuur

Stel u bent onlangs een onderneming gestart. Er is vanzelfsprekend behoefte aan een stabiele infrastructuur. Alleen.. Waar te beginnen? Wij nemen de complete realisatie uit handen. Zodat u zich kunt toeleggen op belangrijkere zaken die uw aandacht nodig hebben. Wij zorgen voor de implementatie van A tot Z.

In een uitgebreid gesprek geven wij vooraf aan wat u nodig heeft op het gebied van werkplekken, servers, software en (VOIP) telefonie. Uiteraard bepalen wij dit in overleg met u, rekening houdend met uw specifieke wensen. Nadat uw wensen duidelijk zijn, maken wij een offerte op. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Zowel qua prijskaartje als werkzaamheden.

Normaliter bieden wij klanten meerdere opties waar ze vervolgens, na uitvoerig overleg, een keuze uit kunnen maken.

Als de infrastructuur eenmaal is aangelegd, stoppen onze werkzaamheden niet. Zo instrueren wij werknemers zodat zij zonder (opstart)problemen aan de slag kunnen in hun nieuwe werkomgeving.

Bestaande infrastructuur uitbreiden

Groei moet natuurlijk nooit geremd worden. Toch remmen bedrijven hun groei zonder ervan op de hoogte te zijn. Door hun infrastructuur niet uit te breiden wanneer deze te kort dreigt te schieten. Laat uw infrastructuur evenredig meegroeien met uw bedrijf. Dit kan zo simpel zijn als het opzetten van een aantal extra werkplekken, of het uitrollen van infrastructuur op compleet nieuwe afdelingen.

Werkzaamheden

De implementaties die wij zoal kunnen uitvoeren;

 • Netwerk infrastructuur (switches, routers, firewalls en de gehele bekabeling)
 • Werkplekken (inclusief software applicaties en antivirus)
 • VOIP telefonie (zowel hosted als een eigen centrale)
 • Servers (bestanden en printers delen, Exchange, Sharepoint, webservers en andere applicatieservers)
 • Active Directory (iedere werknemer krijgt een persoonlijk account waarmee overal ingelogd kan worden)
 • Printers en scanners
 • VPN (thuiswerkers toegang geven tot het netwerk)
 • Spamfilters en e-mail beveiliging
 • Back-up voorzieningen
 • Digitale beveiligings camera\'s
 • Alle overige randapparatuur

En uiteraard het geheel volledig integreren.

Interesse?

Benieuwd hoe wij uw infrastructuur (beter) kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee!