Let op: Met ingang van 1 mei 2017 worden alle werkzaamheden van SoloICT voortgezet vanuit Cobytes B.V. Meer info.

Onderhoud

Om uw infrastructuur nu en in de toekomst zo optimaal mogelijk te laten functioneren is goed en periodiek onderhoud een vereiste! Niets is zo vervelend als gefrustreerde gebruikers door een slecht onderhouden computernetwerk. Wij kunnen zorg dragen voor het complete onderhoud van uw infrastructuur en op die manier de meeste problemen voor zijn!

Vaak wordt er te licht gedacht over het onderhoud van apparatuur. Gevolg: problemen op momenten dat het net niet uitkomt! Door periodiek onderhoud uit te voeren op uw complete omgeving kunnen de meeste problemen worden afgevangen. Natuurlijk kunnen er altijd problemen ontstaan, maar het is mogelijk om dit tot een minimum te beperken.

Wij onderhouden zowel apparatuur als software. SoloICT is gespecialiseerd in beide aspecten en wij kunnen dan ook stapsgewijs met behulp van een checklist uw apparatuur nalopen, schoonmaken en waar nodig repareren. Haperende software pakken wij ook direct aan. Twee aparte partijen inhuren behoort voorgoed tot het verleden!

Voor problemen die buiten uw en onze macht vallen, zorgen wij voor een adequate en snelle oplossing door contact op te nemen met de leveranciers van uw hard- of software.

Periodiek onderhoud

Onderhoud is van groot belang voor uw infrastructuur. Waag de gok niet en laat uw complete infrastructuur op periodieke basis nalopen. Wij maken in overleg een inschatting en plannen onderhoudsmomenten in (óók buiten kantooruren). Dit kan op wekelijkse of maandelijkse basis, maar ook per half jaar. De keuze is aan u. Bij ons sluit u een slim onderhoudscontract af zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Interesse?

Heeft uw infrastructuur een onderhoudsbeurt nodig? Wij helpen u graag uit de brand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.