Let op: Met ingang van 1 mei 2017 worden alle werkzaamheden van SoloICT voortgezet vanuit Cobytes B.V. Meer info.

Over ons

Expertise, persoonlijke service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding; daar streven wij dagelijks naar. Het zijn de drie grote peilers van ons bedrijf en wij leven daarnaar. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Wij zijn echte ICT-specialisten met actuele kennis en bieden dan ook een uitgebreid pakket van diensten aan. Installatie, systeem- en netwerkbeheer, onderhoud en advies. Zomaar wat dagelijkse taken die wij met liefde en verve doen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar hun computerinfrastructuur.

Wij nemen de gehele ICT-zorg uit handen. Dat blijkt ook uit het feit dat u één aanspreekpunt heeft. Dat is immers wel zo persoonlijk en duidelijk. Wij denken niet alleen mee, maar denken in oplossingen. Vervolgens realiseren wij ze op hoog niveau.

Foto Kevin Bentlage

Kevin Bentlage

Een gedreven ICT-specialist met passie voor techniek, sport en muziek. Drinkt zijn koffie zwart. Houdt van persoonlijk contact, maar houdt zich het liefste bezig met het opzetten van (nieuwe) ICT omgevingen en het verhelpen van problemen. Bovenal een ondernemer in hart en nieren met ruime ervaring in zijn vakgebied.